!
!
Algemene voorwaarden picknickmand

 

Bestellen
De gevulde picknickmanden van Tankstation de Bijland kunnen gereserveerd worden vanaf 2 personen en door tenminste 24 uur van tevoren het bestelformulier in te vullen en te verzenden.
Voor last-minute bestellingen (korter dan 24 uur van tevoren) kan je bellen met 06 29000010


Elke bestelling dient door Tankstation de Bijland schriftelijk/per mail bevestigd te worden.

Indien artikelen niet op voorraad zijn, zal een vergelijkbaar alternatief worden voorgesteld door Tankstation de Bijland.Betalen
24 uur van tevoren via een betaling door middel van internetbankieren o.v.v. naam en datum picknick.
Bij het afhalen kunt u het bedrag contant en gepast afrekenen.Annuleren of wijzigen
Annulering kan uitsluitend schriftelijk/per mail gebeuren. Voor de berekening van het te betalen bedrag wordt uitgegaan van de dag, waarop de schriftelijke annulering Tankstation de Bijland heeft bereikt. De annulering/wijziging is niet geldig als u geen bevestiging heeft ontvangen van de annulering/wijziging.

Bij annulering binnen 5 dagen voor de datum van uitvoering is de opdrachtgever gehouden om 30% van de aanneemsom aan Tankstation de Bijland te betalen.

Bij annulering binnen 3 dagen voor de datum van uitvoering is de opdrachtgever gehouden om 100% van de aanneemsom aan Tankstation de Bijland te betalen.

Wijzigingen in aantallen kunnen tot 5 dagen van te voren worden gewijzigd waarbij Tankstation de Bijland, na opdrachtbevestiging, een maximale afwijking toestaat van 50%.

Indien een reservering niet opgehaald wordt zal het totaalbedrag in rekening worden gebracht door Tankstation de Bijland.Aansprakelijkheid
Tankstation de Bijland stelt zichzelf aansprakelijk voor de kwaliteit van haar producten, maar niet voor de feitelijke picknick.

De producten van Tankstation de Bijland blijven gemiddeld tot een uur na ontvangst vers. We raden u aan deze binnen deze periode te nuttigen. Tot een uur na ontvangst is de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit voor Tankstation de Bijland, mits gekoeld en op juiste wijze bewaard. Na deze periode is de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit voor de klant.Bereikbaarheid
Het ophalen van de picknickmanden kan van maart tot en met oktober, op afspraak.

Een picknick kan spontaan besteld worden door op de dag zelf te bellen, echter Tankstation de Bijland kan niet garanderen dat deze bestellingen te allen tijde gehonoreerd kunnen worden.


Prijzen
De prijzen op de website zijn geldig als aangegeven, typfouten voorbehouden.

Prijswijzigingen zijn mogelijk, de prijs tijdens de reservering geldt.

Alle prijzen zijn inclusief BTWRetourneren
Tankstation de Bijland verwacht dat er verantwoord mee omgegaan wordt. Er geldt een borg van 20 euro per picknickmand.


De borg wordt teruggeven wanneer de picknickmand bij ontvangst in goede staat verkeert. Wanneer de picknickmand op zo’n manier beschadigd of vervuild is dat verder gebruik niet meer plaats kan vinden, wordt de borg ingehouden. Bij schade aan de picknickmand of de inhoud is Tankstation de Bijland genoodzaakt een deel van de borg in te houden.Allergieën
Tijdens uw aanvraag via het bestelformulier kunt u uw allergieën doorgeven.
Tankstation de Bijland houdt altijd rekening met aangegeven allergieën.
 
Echter is Tankstation de Bijland niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.

 

***