!
!
Pokerrun

Wat is een Poker Run?
Een Poker Run is geen race, het is een kansspel en tevens een gezellig samenkomen van liefhebbers voor snelle boten. Tijdens de Poker Run wordt er een route van ongeveer 150 km gevaren. Tijdens deze rit zijn er 5 stops waar ieder team een gesloten envelop krijgt met daarin een kaart. Aan het eind van de dag worden de enveloppen geopend en het team met de beste kaarten wint de Poker Run!

Meedoen aan een Poker Run betekent deelnemen aan een georganiseerd, gezellig en veilig evenement. Een Poker Run is een gezellig evenement wat een heel weekend duurt. Het begint op de zaterdagmorgen bij de Bijland, wanneer alle boten te water gelaten worden. Rond het middaguur start de Poker Run vanuit de Bijland. Aan het eind van de middag worden de boten verwacht in de jachthaven van Rotterdam.

 

De Poker Run trekt de meest exotische snelle boten uit heel Europa. Een goede gelegenheid voor de liefhebber om deze boten bij elkaar te zien!

Ook afgelopen jaar was het vertrekpunt de Bijland. Het was een geweldig weekend! Mooie boten en gezellige leuke mensen en natuurlijk was het prachtig weer!!

Klik op onderstaand afbeelding voor de foto's